66. Blog-rustdag 7

Onze donderdag is een ideale gelegenheid om op een paar verzamelde vraagjes te antwoorden:

– Uw mening is belangrijk en welkom. Graag met e-mail: zie hiernaast: mail me. Tot hiertoe zijn alle reacties uiterst positief maar kritiek mag ook!

– Deze blog heeft soms te maken met het gidsen. In de Kathedraal verzorgt een groep van zowat 60 schitterende gidsen dagelijks meerdere rondleidingen in meerdere talen voor individuele bezoekers.

Deze blog kan en zal nooit aanleiding geven tot groepsrondleidingen voor mezelf! Informatie over groepsrondleidingen vindt u op mijn favoriete site: www.topa.be. Ik ben niet meer dan 1/60e van dat clubje.

– De foto’s zijn allemaal zelf gemaakt en meestal ‘gecompresseerd’. We kunnen slechts een foto bijvoegen van maximum 100K. Wil je een foto gebruiken als bureaublad, dan sturen wij die onveranderd naar u door, dus met een betere resolutie. Elk e-mailtje krijgt antwoord.

– Een aantal blogs hebben ons bijzonder gecharmeerd! We geven graag de adressen:

http://eenperdag.skynetblogs.be/

http://kaatjes.skynetblogs.be

http://marlis.skynetblogs.be/

Voor de allereerste keer zal de redactie een tekst van iemand anders overnemen. Met de toestemming van Kaatje Wharton publiceren wij morgen een gedicht uit www.kaatjewharton.com. Onze welgemeende dank hiervoor.

 

Bedankt voor de bezoekjes en tot morgen


Advertenties