307. Den Borre in actie

‘We zijn er bijna’ riep den Borre door de micro, toen zijn binnenste zijwielen zowat een meter boven de rijweg freewheelden. Met een ondoordringbaar regengordijn voor zijn neus en tussen talloze razende bliksemschichten toverde hij zijn bus door de meest onmogelijke haarspeldbochten. Ondertussen wuifde hij nog enthousiast naar een rondvliegende Harry Potter in die oude versleten Simca.

Omdat den Borre alles tegelijk kan, hield hij nog een CD met billenkletsers tussen zijn tanden, terwijl hij ‘A Swinging Safari’ van Bert Kaempfert draaide, gevolgd door ‘Oh mein Papa’.

Minder leuk was het voor die ziedende West-Vlaming die het vloekend boven de donderslagen uit schreeuwde, ‘of er niemand zijn kunstgebit had zien vliegen?’

Als bij toverslag zweefde de bus boven de wolken uit, alles werd rustig en het zou niemand verbaasd hebben mocht men plots horen: ‘Welkom in Zweinstein’.

Het werd: ‘Herzlich willkommen in Serfaus’.

Gezien het late uur zweefden de borden in volle vaart voor de hongerige avonturiers waarna ze braafjes mochten gaan dodo doen.

(foto: JGL3293-JGL3681-JL100-0610)

061027-307

 

Advertenties

3 gedachten over “307. Den Borre in actie

  1. Ik zie dat je gestart bent,maar ik denk niet dat ik alles kan lezen? Foto?Kan ik niet open doen!
    Toch zalig Serfaus!!!

    Like

Reacties zijn gesloten.