365. Paul en Dirk in de Spotlight

De 40 Canadezen in de Pelgrom zullen het deze avond met Gidsjoris moeten doen, maar laat ons welwezen, hij is de invaller!

We maken graag reclame voor dat schitterende museum, toch moet de volgorde gerespecteerd worden. We schrokken ons dan ook een aap, toen er aan Dirk gevraagd werd of hij daar nog wel gidst.

Voor alle duidelijkheid:

GOUD voor Paul, de conservator, ooit van dat stoeltje gedonderd. Nooit zal hij, als pionier en bezieler van dit museum, geëvenaard worden.

(foto: JL100-0359)

070501-JL100_0359

ZILVER voor Dirk, de man wiens Duits beter is dan menig native Duitser. Zie je hem aan de ingang van de Pelgrom, smeek hem dan desnoods om met hem te mogen meegaan, we leren veel van hem. Het is een genot door hem gegidst te worden.

(foto: JGL4440)

070501-JGL4440

BRONS voor Bibi, die uitermate fier is om af en toe te mogen inspringen voor de twee laatst genoemde gidstitanen.

(Foto: JGL0671)

070501-JGL0671

 

Advertenties

4 gedachten over “365. Paul en Dirk in de Spotlight

 1. u geeft geen enkele link waar ik u van antwoord kan dienen, dan moet dit maar via mijn blog. Momenteel zitten hier 365 rubriekjes, waartussen heel wat poëzie. Het is niet uw beslissing om mij op de lijst van Parlando te zetten! Blijkbaar heeft Parlando de poëzie wel ontdenkt. Sans rancune, en groetjes.

  Like

 2. met zulke referentie zal het zeker de moeite waard geweest zijn !! Nog een vrolijke avond….groetjes :-))pepino

  Like

 3. voor uw bezoekje en ik kom hier ook steeds aan mijn trekken. Alles is picobello zowel teksten als beeld!
  groetjes van adelin en ja proficiat !!

  Like

 4. Via Parlando naar Diamond gekomen, daar ik niet tot de wereld van Skynetblogs behoor, maar toen ik vandaag ‘vers gelinkt’ ging herkijken, zag ik ene Joris Luyten staan, gelinkt en kom ik hier toevallig op een Skynetblog terecht die niets met poëzie heeft vandoen.Parlando is en was altijd gevestigde namen in herinnering te houden, en nieuwe talent de kans geven maar helaas ik weet niet wat U Gidsjoris daar tussendoet? Nu de vraag hebt U soms niet twee blogs en werd per vergissing door U of iemand anders de verkeerde link op Parlando doorgegeven?!
  Waarvoor dank om dit te lezen

  Like

Reacties zijn gesloten.