383. Beeldenroute (2)

Vorig jaar was de Topstukkenroute een groot succes, dus dit jaar doen we dat nog eens over. Het is een verhaal van 22 prachtige schilderijen in onze unieke Kathedraal, de sierlijke St.-Pauluskerk en de rijke St.-Jacobskerk.

Meer nog, dit jaar organiseert de vzw Monumentale Kerken Antwerpen ook nog een exclusieve Beeldenroute in onze geliefde Kathedraal, de feestelijke St.-Carolus-Borromeüskerk en de monumentale St.-Andrieskerk.

Voor meer details en inschrijvingen moeten we even op de foto klikken. Nu maandag 11/6 kunnen er nog veel mensen mee. Kom gerust vóór 14 uur naar de kathedraal en uw dienaar zal uw gids zijn. Ook voor de rondleiding van maandag 18/6 werd uw dienaar ingeschakeld, daarvoor moet je wel op het voorziene nummer bellen.

Je vindt alle info door op de foto te klikken. Tot maandag?

(klikfoto: eigen brouwsel)

070610-Beeldenroute

 

Advertenties

8 gedachten over “383. Beeldenroute (2)

 1. maar helaas kwam de data niet goed uit . Prachtige bijdrage trouwens , en wie weet lukt het wel de volgende keer… 🙂 !
  groetjeeeeeeeeeeeeees … :-))) !

  Like

 2. Bedankt voor de mededeling ! Toevallig ben ik morgen niet ver van de kathedraal met een vriendin. Als zij ook zin heeft, zie je me wel verschijnen;-)
  Groetjes !

  Like

 3. doen jullie deze rondleiding ook in de maand augustus? dan pas kan ik er bij zijn
  vorige week was ik te gast in Cambridge(Kings college)tot mijn groote verbazing is het pronk stuk daar de kruisafname van cristus geschilderd door P.P.Rubens de gids vertelde dat het doek geschonken werd door een antwerpenaar die daar ooit studeerde .weet U daar iets over?
  ga dat in ieder geval eens uitpluizen
  groetjes

  Like

 4. ik loop vanaf volgende zondag in de Provence rond voor een weekje of twee, kan jammer genoeg nog niet mee op ontdekking in Antwerpen. Vanaf Juli kan het wel! Bedankt voor de info!

  Like

Reacties zijn gesloten.