509. Midlifecrisis

– Ik heb een reactie geschreven op die blog van Annelies Rutten.

– Ziet ge wel vader dat ge een midlifecrisis hebt. Eerst wil mijnheer nog een Peugeotje kopen waarbij ge, met een druk op de knop, het dak in de koffer laat verdwijnen; dan wil mijnheer terug gaan paardrijden en schrijft hij zich in voor alle activiteiten van Markant; vervolgens gaat mijnheer gidsen om de grote Jan uit te hangen en begint hij een blog om zich te profileren. Dat machogedoe met die koersfiets zijn we ook nog niet vergeten en nu dat weer.

– Allé jong, dat kunt ge niet menen. Ik heb geen midlifecrisis, ik heb dat nooit gehad, en ik zal dat nooit krijgen.

– Och jong, wie gelooft er u nog.

Na wat gelach en gezwans over en ’t weer loopt het gesprek nog goed af. Albert legt de hoorn neer. Hij probeert het schimmige wolkje met het lachende hoofd van Annelies erin, te negeren en hoort in de verte de stem van zijn Rosalientje: ‘Alberreke schat, ‘t eten is gereed.’

(foto:JGL0408)

071127-JGL0408
 

Advertenties

8 gedachten over “509. Midlifecrisis

 1. en was het lekker ?? Toch op tijd aan tafel ?? En Alberreke…ineens zo lief….toch gene ‘ Albert ‘ laten zetten …want als Alberreke dat nog allemaal gedaan heeft…oei oei…met al dat jong volk in de buurt…maar dan ineens met de voeten op de grond….wijs en gezond….nog een fijne avond…groetjes :-))pepino

  Like

 2. Het is wel duidelijk…ik begrijp geen jota van dit postje…maarrrr heb me wel kostelijk geamuseerd ermee hahahahaahhahahahaahaa!
  Daaaag!

  Like

 3. Ik stel mij Albert voor als iemand die al 10 jaar op rust is. Voor zo iemand is Annelies wel een jong meisje hé.

  Like

 4. Annelies Rutten van de fotodoosblog van Piet…zij is de ‘slimste mens ter wereld’…toch? Het verband tussen een midlifecrisis en deze mevrouw zou ik niet kunnen leggen…ik zal te weinig (Vlaamse) info hebben denk ik! 🙂 De rest van de opsomming doet me héél duidelijk wél aan een midlifecrisis denken hoor! hahahahahahahhaaaaa! ( er staat gelukkig nog geen ‘jonge minnares’ bij…maar misschien wist Albert niet álles whahahahahahahahaaaaa!)
  En nee ..het was echt bloed…mijn spaghettisaus is een stuk dikker hahahahahhahahaaa!

  Like

Reacties zijn gesloten.