518. Die onnozelaar is er weer

– Rosalientje, zijn we vergeten dat dit rode mormel hier een verbasterde Amerikaanse Sinterklaas is die Coca-cola ons heeft opgedrongen? Wanneer gaan we nu eindelijk eens een os en een ezel op ons terras zetten, in plaats van dat onnozel scharminkel?

– Kalm hé Albert, gij hebt al elke zondag uwe filet d’Anvers’ tussen uw pistoletjes en dat is al gerookt ossenvlees, en die Borriquito … 

De richting van Rosalientjes’ blik definieerde meer dan voldoende, dit moest niet gespecificeerd worden. 

– Trouwens ge mocht wat meer respect hebben voor mijne maat hé, ik ben nog niet vergeten wat ge verleden jaar met hem hebt uitgespookt! Deze keer wil ik dat gij hem dááárrr hangt Albert, zodat ik hem goed kan zien!

– O.K. lieveke, ’t is maar een woord.

Voilà zie, zie hem daar nu hangen, de sukkelaar. Hij heeft precies in zijn broek gedaan, hi, hi, hi…

(foto: JL3797)

071212-JL3797

Advertenties

6 gedachten over “518. Die onnozelaar is er weer

 1. Hahaha, ik vind toch maar een gek zich, Kerstmannen die aan de gevel hangen. Mochten ze tegen de gevel staan, dan zou ik misschien denken, dat ze moeten plassen 🙂

  Like

 2. originele manier om zo’n ding op te hangen. Ik begin ook te twijfelen of ik er toch maar niet één zou aanschaffen als ik dit zie. 🙂

  Like

 3. Die ziet er echt goe uit, hahahahahaha!
  Zeg die p-taal, de uitleg van wat we zeggen staat tussen de comms ergens hoor, en de p-taal is een pé zeggen na elke klinker:
  bvb JORIS = JOPO-RIPIS, snapje???

  Like

 4. Ach…ik vind deze uitgave ook niet echt mooi…maar hij zal wel goed weer-vast zijn hè…is hier wel nodig in ons klimaat!
  Maar ik zie liever wat lichtjes…meer hoeft dat niet te zijn! Maar dat worden hier dan meteen allemaal van die lichtslangen…pfff! Nou ja…’agge maar leut hèt’ zeggen ze hier in Brabant en zo is het ook! hahahahaha!
  Groetjessssssssssss!

  Like

 5. gij hebt er maar 1 te hangen , ik heb 2 kids en ze moesten alletwee 1 hebben dus ik heb nu 2 bengelende kerstmannen aan mijn huis , gek zicht hoor!!!!
  nog en fijne donderdag

  Like

 6. de laatste jaren, al die plastieken kerstmannen aan de gevel. We fietsen veel richting Walen, en er zijn huizen waar de kerstmannen de ganse zomer aan de gevel blijven hangen hi hi hi …
  Fijne decembermaand voor jullie!

  Like

Reacties zijn gesloten.