570. Ik ben Brahim van de Colruyt

Wie Colruyt zegt, denkt onmiddellijk aan een zekere droge Geubels, weggeplukt uit de droge voeding.

Wie Brahim zegt, denkt onmiddellijk aan onze vredelievende en talentvolle zanger met het gekke hoedje.

Weet dat er in de Colruyt nog een exemplaar rondloopt met de naam Brahim, en die mag van onze redactie de prijs krijgen van manager van het jaar!

Albert had nogal een serieuze rekening van om en bij de 300€. Zoals gewoonlijk krijgt hij onder zijn voeten van Rozemieke omdat hij weer eens teveel heeft gekocht. Maar dat was nog het minste; er staat geen enkele korting op de rekening!

Het gevloek van Albert, op zichzelf, is niet vatbaar voor publicatie. Onze vriend was gewoon vergeten zijn kortingkaart even in de pollen van de kassier te duwen.  Dus terug naar de Colruyt, waar onze kassier aan de telefoon een of ander probleempje oplost, terwijl hij vriendelijk met een klant bezig was en daar bovenop aan Albert zijn bleke snuit zag dat er iets fout was.

Geloof het of niet, maar deze ‘man aan de kassa’ lost het probleem uiterst vriendelijk op in minder dan 20 seconden en vraagt aan Albert 1 Eurocent, waarop Albert, in complete euforie, de 20€ korting in zijn zak steekt.

Speciaal voor onze redactie wil Albert een foto van Brahim nemen, maar die zegt: ‘Geen foto van mij hoor, maak maar reclame voor de Colruyt’.

Thanks Brahim, dat verdient respect en waardering.

(Foto: JL4181)

080520-JL4181

Advertenties

8 gedachten over “570. Ik ben Brahim van de Colruyt

 1. Foto’s die niet om aan te zien zijn, zijn juist altijd de leukste!!!! :-))) Van mij mag ie erop hoor…met of zonder borstels hahahaha!
  Groetjessssss!

  Like

 2. er is geen Colruyt in Nederland…maar ik ben over ‘mijn’ supermarkt, BasvanderHeyden, ook erg tevreden. Aardige mensen ook…scheelt een hoop altijd!
  Groetjesssssssssssssss!

  Like

 3. Ikzelf ben er nog niet geweest maar heb er al veel mee horen boffen, k’ga ook eens moeten mijn grenzen verleggen..liefs, prulleke.

  Like

 4. Ja, dat is wel een toffe winkel. Al dat proeven dat je daar kan tijdens het winkelen, dan heb je gewoon geen honger meer als je thuis bent. Ik stuur dus altijd mijn ventje. 😉 Zeg, bedankt voor die ATV tip. Die komt van pas voor mijn postje van morgen. Groetjes!

  Like

 5. da’s nu wel een feit dat ze bij de Colruytwinkels heel vriendelijk zijn. Ge moogt gerust met één of ander product teruggaan, of zelfs met een slechte fles wijn, ze nemen het terug zonder problemen. En altijd bereid ve een zeverke en een lachske. Neenee, niks op aan te merken idd.

  Like

 6. wel dat kunnen wij alleen maar beamen ! Dat is bij ons ook al gebeurd , dat we juist die kaart vergaten…maar dat wordt inderdaad met de glimlach opgelost en zeker als je in dezelfde winkel komt, kennen ze u wel hoor !
  En i.v.m. die vriendenschaar…neen er wordt niemand uitgesloten …noch voor huidskleur, taal of godsdienst…op voorwaarde dat men zich gedraagt zoals in mijn beschrijving…” mens zijn en blijven in de goede zin van het woord ” en daarom heet het ook een ‘ vriendenschaar ‘….en mekaar helpen is toch zo simpel ! nog een vrolijke dag…fijne groetjes :-))pepino

  Like

 7. Doe daar ook mijn boodschappen.
  En ja het zijn inderdaad veel eieren,na viertien dagen zal ik weer voor een tijdje geen eieren meer eten.
  Nog een fijne dag verder
  Groetjes Rita

  Like

Reacties zijn gesloten.