573. De nagels van mijn ijskast

Onze redactie neemt akte van de verzuchtingen der blogvrouwen (zie reacties vorige rubriek). We kunnen er dan ook niet aan weerstaan om aan die verzuchtingen toe te geven.

We maken dus onze ijskast leeg, de tussenschotten er uit en Gidsjoris er helemaal in.

Zo zie, en bewijs nu maar eens dat hij er niet in zit.

Opdracht volbracht, hi, hi, hi…

(Foto: JL5919)

080527-JL5919

Advertenties

12 gedachten over “573. De nagels van mijn ijskast

 1. Ik vergeet de zelfontspanner…natuurlijk!!! :-)verdikke…daar had ikzelf aan moeten denken…had me een stijve nek gescheeld!! woehahahahahhahahahahahahahahahaa!!

  Like

 2. die zie ik van mijlenver aankomen… ik schreef wel ‘de [b]DICHTE[/b] deur zonder handvat, de binnenkant’ hè!! Een fotootje maken van die deur gewoon open…da’s simpel…die heb ik óók! hahahahahhaha!

  Like

 3. effe gekeken of het überhaupt kón en ja…het kan! Maar de deur dicht…dat is een ander paar mouwen…hoe heb je hem dat geflikt??? :-)))))))

  Like

 4. een foto van de dichte deur van de koelkast zónder het handvat…de BINNENkant dus…daar neem ik wel genoegen mee hoor! :-)))))))

  Like

 5. ‘k vind anders wel goed gevonden, hahahahaha! Wie heeft de foto gemaakt eigenlijk?? HAHAHHAHAHA! Maar neen Joris, neen, neen, neen… dit telt echt niet mee!!!! Hahahahaha!

  Like

 6. da valt ferm tegen zie…
  en ik die hoopte om nog eens hartelijk te kunnen lachen vooraleer mijn bed in te duiken!!!

  pffffffffffff

  de blogmannen vallen dik tegen!!!!!

  dju toch!!!

  ;-)))))))))))))))))

  Like

 7. dat je er wél helemaal inzit!! Jammer…het grapje met een dichte deur…daar had ik in mijn beginpostje al voor gewaarschuwd…dat we dáár geen genoegen mee nemen! Helaas helaas…de mannelijke bloggers laten het afweten…
  :-)))))))

  Like

Reacties zijn gesloten.