603. Les moutons de Jeannine

De ene is al wat matineuzer dan de andere, maar voor ons was het een hele krachttoer om stipt om 9uur aan de koffietafel in het verre Zutendaal te zitten. Wat een mens allemaal moet doen voor een supergezellige wandeldag met de natuurvrienden.

Hilarisch gelach onderweg, met de schapen die nog een blauwe streep op de rug hebben. Sommige hebben echter een blauwe streep op de schedel. Onze redactie merkt op dat dit wel eens Franse schapen zouden kunnen zijn. Er schiet ons direct een getal van 1 tot 100 te binnen. Raar hé. Blijkbaar een bok die van alle markten thuis is. Eentje onder ons werd er zelfs knalrood van.

Bedankt Ria, Magda en Jos. Zij kozen perfecte adresjes uit voor onze Bourgondische afwijking. We willen dan ook graag reclame maken voor Herberg ’t dorp in Zutendaal en Taverne De Berg in Dilsen-Stokkem.

Volgend jaar doen we meer dan waarschijnlijk het ‘Blote voeten pad’; met kinderen!

(Klikfoto: JL4690)

 080905-JL4690

4 gedachten over “603. Les moutons de Jeannine

  1. Zeker weten … het was daar een fijne dag in het verre Limburg! Voor herhaling vatbaar! En hoe is het met de voet afgelopen?
    Rik

    Like

  2. de schaapjes van mizzd?
    bij deze heb ik de bacterie naar de hel gestuurd, op uw verzoek dus hè. Ze vond het ni leuk. Of HIJ vond het niet leuk. Waarom zou ’t een vrouwelijke bacterie zijn he…

    Like

Reacties zijn gesloten.