604. Vrijgezellendag voor meisjes

Een plastieken pop verversen en met grootmoeders kinderwagen door de stad trekken, het is maar één voorbeeld van de vrijgezellenuitstap voor een toekomstige bruid.

Sophie, de ongelooflijk toffe zus van de toekomstige bruid Nathalie, organiseert voor haar zus onder andere een Valetijnwandeling in de kathedraal.

‘C’est moi qui te servirai comme guide, Nalthalieieiehieie’ zong Gilbert Bécaud, en omdat we nog steeds fan zijn van Mr. 100.000 volt, hebben we zijn voorbeeld gevolgd. Op mijn 61e is het veel te laat voor een midlifecrisis, dus alle vertrouwen ging naar onze redactie om met een vrolijke bende twintigers eropuit te trekken.

Zaterdag om 13u45 aan het standbeeld van Rubens is het ideale moment en de ideale plaats om hiermee te starten. Na anderhalf uurtje kathedraal, overgoten met liefdesverhalen, symboliek, huwelijksgewoonten en grappige legenden, nog eens langs ‘het Putteke’ en via de Vlaaikensgang naar het Pelgrommuseum; het werd hoogtijd voor de bedscène.

Natuurlijk deden we dit supergraag en, al zeggen we het zelf, voor herhaling vatbaar! Niet voor Nathalie natuurlijk, want dat zou hare Jan niet zo tof vinden.

Veel geluk en voorspoed aan het nieuwe koppeltje!!!

(Foto: JGL6165b)

080909-604

4 gedachten over “604. Vrijgezellendag voor meisjes

 1. Prachtige foto en dat was zeker een fijne uitstap.
  61 te laat voor een midlifecrisis? Geloof dat maar niet! Ik heb er wel zo ene geweten die deze” demon de midi” kreeg…
  Groetjes gidsJoris

  Like

 2. haha….het bourgondische is toch altijd het sluitstuk hé ! Het moet maar zo lekker niet zijn ! Nog veel gelukwensen voor het jonge paar en nog een toffe dag ! Fijne groetjes :-))pepino

  Like

 3. Ik stop met bloggen om allerlei redenen, vooral om andere prioriteiten te stellen.
  Veel succes met je blog verder en dank voor je lieve commentaren!
  Liefs,

  Like

Reacties zijn gesloten.