620. Krakende redactionele brains

IEDEREEN IS VAN ONZE WERELD, MIJN WERELD IS VAN IEDEREEN, dus we moeten dringend wat actiever aan deze blog verder werken.

Enerzijds maken we zoveel mee, dat we dit willen delen. Omdat we niet graag over onszelf praten en niet opteren voor een soort openbaar dagboek, hebben we figuren uitgevonden zoals Albert, Alberta, Rozemieke, onze redactie, Nostalgius, Tante Troela, enz…. Dit laat ons toe om de werkelijkheid te verrijken met een sausje fantasie, en andersom.

Anderzijds gidsen we graag en willen we ook onze kennis delen met iedereen die er interesse voor heeft.

Besluit: Albert, Tante Troela en Co verhuizen naar Gidsjoris-actua en deze blog maakt plaats voor kennis, poëzie, proza, romantiek, cultuur, spirit, enz….

Ons fotoblog blijft zoals het is.

En dat er dit keer veel op komst is zullen jullie geweten hebben. Morgen starten we met een nieuwe reeks: we bieden u onze Antwerpse Kathedraal aan in 100 stukjes.

(Foto: My brain)

081113-My brain

4 gedachten over “620. Krakende redactionele brains

 1. moeten wij die puzzel in elkaar steken? Blij dat je er weer bent, blogland, en ook Prulleke, miste je! Nog een fijne rustige vrijdagavond toegewenst, liefs, prulleke.

  Like

 2. een teken van leven!!
  Ik dacht dat je eeuwig van de laatste zomerzonnestralen zou genieten!!! Al zou ik je dat natuurlijk niét kwalijk kunnen nemen! Welcome back!

  Like

 3. Fijn weer van je te horen! Is dat een nieuwe blog Gidsjoris-actua…ik zal eens gaan piepen, want ik vond die personnages juist zo leuk.
  Lieve groetjes,

  Like

Reacties zijn gesloten.