22729 – Drie wijzen

Gelukkige verdagdag met z’n allen.

Oei, we kregen gisteren geen deftig rubriekje in elkaar. Weeral te weinig tijd, en binnen 2 minuten en 23 seconden moeten we via Kuibeke naar Bazel. We zijn pas in de late namiddag, of zelfs pas vanavond terug. Straks dus verder schrijven hier …

Zo, weer eens gaan eten in ‘Den Duiventoren’  en we konden het niet laten om nog eens het prachtige kasteel van Bazel te gaan bekijken. Het doet me denken aan de drie koningen die eigenlijk met vier waren, en die ook eigenlijk geen koning waren.

Als je vandaag zangertjes aan de deur hebt, geef ze dan iets. In Duitsland belonen ze de schenker dan, door met krijt op de deur te schrijven: 20C+M+B09. Je kan dat beter op je deur hebben staan, anders word je aanzien als een gierige pin.

Meer over drie koningen.

 

 

Advertenties

2 gedachten over “22729 – Drie wijzen

  1. hebben wij dit jaar niet gezien… waarschijnlijk zal het koude weer en de gladde baan er wel voor iets tussen gezeten hebben… jammer, mijn koning heeft de voorraad snoep voor de anderen ontdekt…
    liefs

    Like

  2. ik sta hier met mijn eurocentjes en snoepjes en mijn digitaaltje.Ik heb geen enkel kind gezien! te koud? te donker? Jammer hé!

    Like

Reacties zijn gesloten.