774. GEWONNEN MAANDAG

GJ747-JL100_1798.jpgVandaag was het worstenbroden en appelbeignets geblazen, … in Antwerpen!

Die mensen van ’s Hertogenbosch, die zeggen dat we daar een week te vroeg mee zijn, hebben naar onze mening gelijk. Inderdaad, de eerste maandag na de eerste zondag na Driekoningen is het verloren maandag.

Toch hebben we voor alle zekerheid toch al van dat lekkers gegeten en als onze bakkers slim zijn, doen ze het volgende week nog eens over.

Zodoende hebben we een extra verloren maandag gevonden! Wie gaat ons nu nog ongelijk geven?

 

Advertenties

8 gedachten over “774. GEWONNEN MAANDAG

 1. Hoi Joris,
  Voor een appelbol ben ik altijd te vinden, maandag of niet. Wat je zegt over het schaakspel, eens je jou er aan verloren hebt dan blijft het voor altijd. Oke, soms als ik na 5 uur mijn koning moet omleggen dan kan ik het wel enkele dagen missen:-)

  Like

 2. Haha! Die van ’s Hertogenbosch! Die hebben hun handen toch al vol met hun Bossche bollen.
  Laat ons maar twee keer appelbollen eten.
  😉

  Like

 3. Da’s 2 keer lekkers, Joris ! Mmm…
  Lie(f)s.
  @Enkele weken terug had een computercrash. Je linkjes heb ik intussen terug. Rss vind ik helaas niet, wat het moeilijk maakt omdat ik niet weet wanneer je blogt.

  Like

 4. Wi houden ook van worstenbroodjes en hier is er een slimme bakker die ze elk weekend bakt en wel in drie verschillende groottes, zodat iedereen zijn “meug” vindt.
  Vorige zondag was er bij ons de driekoningen taart aan de koffietafel en natuurlijk kleinzoon die de kroon kreeg.
  Spijtig dat de boon onder het mes tevoorschijn kwam, maar gelukkig had oma het gezien. De bakkers zijn niet meer zo knap als die van vroeger.
  Lieve groetjes.

  Like

 5. Worstenbrood at ik nog nooit maar appelbeignets!!! Mmmmmmm lekkerrrrrr! Al kan er niets tippen aan zo’n overheerlijke Max-wafel van Gent 😉
  Beste wensen voor 2013!!!

  Like

 6. Hihi… je kunt maar profiteren van het leven hè en nemen wat er te nemen valt al zijn het worstenbroodjes en appelbeignets. Wa je het kunne ze je nie meer afpakken 🙂

  Like

 7. Haha..zeggen die van ‘sHertogenbosch dat? die Nederlanders toch hè..die weten het altijd beter! hahaaa!
  Ik heb trouwens een soortgelijke discussie met m’n schoonmoeder..die zei ooit, toen vriendlief en ik een uitje gepland hadden op de zondag na haar verjaardag, ‘hoe kunnen jullie dat nu doen? dan vier ik m’n verjaardag altijd..de zondag na m’n verjaardag!’. Maar nu zij zondag jarig was, vierde ze het gewoon die dag..niét de zondag erna! 🙂
  Denk dat het wel smaakte zeker, die worstenbroodjes? 😉
  ‘om de klipscheet’ betekent trouwens gewoon heel snel achter elkaar..als je dus bijvoorbeeld kou op je blaas hebt moet je om de klipscheet naar de wc..en bij een kriebel in de keel moet je om de klipscheet hoesten. Het staat niet in de Dikke vanDale vrees ik..het stond in de Dikke van ma D..misschien ook in de Dikke van Dordrecht hehe.
  Groetjesss!

  Like

Reacties zijn gesloten.