804. T. ANGELMUS

 

140812-T Angelmus.jpg

 

… en ik wil:

– een foto van alle sterren die deze nacht gaan vallen;

– 7 witte tijgers, 77 witte konijnen, 2 Chinese reuzenpanda’s en de ganse Belgische perenproductie;

– Guernica van Picasso en de duurzaamheid van de herinnering, met die slappe klok van Dalí, en ook de rechtvaardige rechters;

– alle cd’s van Axelle Red en de toverstok van Harry Potter;

– het landgoed van Holkham met alles erop en eraan, vooral het ganse personeelsbestand;

– een lijst met alle e-mailadressen van de mensen die mij nog niet kennen en een stuk van de mantel van de Heilige Martinus.

T. Angelmus

 

Foto Gidsjoris: productie met eigen foto’s

8 gedachten over “804. T. ANGELMUS

 1. Ik vind dit super, en de uitleg gaf wat meer klaarheid, die vallende sterren doen mij dromen, misschien fotografeer ik ze wel ooit, als ik bij nacht uit mijn warme bedje geraak, en ik stuur je ze dan, dan is er al een wens uitgekomen, groetjes

  Like

 2. Baajdeweej.. je kunt de foutjes in je reakties verbeteren hoor. Simpelweg naar je admin en dan rechts onderaan ‘lijst van commentaren’ aanklikken. En dan ‘bewerken’. 🙂
  Dank u lieve MizzD, de fouten zijn er nu (waarschijnlijk) uit.

  Like

 3. Gisteren ontving ik een e-mail van een collega (Martin Heiligen) met heel ambitieuze vragen. Hij schreef hem naar vrij veel collega’s, zodat ik al die adressen kreeg.
  De witte konijnen zijn dus de betere gidsen, de rest zijn zaken die ik heel graag zie. Zijn e-mail heeft mij geïnspireerd om mijn fantasie de vrije loop te geven.
  De foto beeldt de Heilige Martinus uit, maar de arme man onderaan gaf ik het gezicht van Tanchelmus die als een Antwerps ketter gekend is.
  Ik onderteken met T. Angelmus, en de foto onderteken ik met het beeld van St.-Joris. De opstekende duim rechtsboven is van een Christusbeeld in de Kathedraal, en het meisje met de harmonica mag voor vandaag mijn muze zijn.

  Like

Reacties zijn gesloten.