63. MizzD IN ARLES

TETRAMORF (4)

170121-arles 2-MizzD.jpg

We wilden dit postje MizzD trippelt noemen, als alliteratie op haar vele prachtige wandelingen en omdat dit haar derde inzending is. We citeren weer:

tetramorf“Nu lijk ik misschien wel een uitsloofster hehe.. maar ik vond in m’n vakantiefoto-mapjes echt nog een hele mooie tetramorf.. een echte duidelijke ook nog! Dus kon ik het niet laten je die ook nog te sturen. Doe ermee wat je wilt hè Joris!”

Voor zo een mail kunnen we niet dankbaar genoeg zijn.

En het is nog niet gedaan!

Klikfoto’s MizzD: De Tetramorf in het timpaan van de Kathedraal St.-Trophine in ARLES

UITNODIGING: MAIL ONS MOOIE FOTO’S VAN EEN DOOR U GEVONDEN TETRAMORF, en vertel ons waar je hem heeft gevonden. We zullen hem hier plaatsen. We hebben een speciale tag, zodat u de steeds groeiende reeks kunt volgen.

Stuur de foto en info door naar gidsjoris@gmail.com of klik op het envelopje onderaan.

7 gedachten over “63. MizzD IN ARLES

 1. @ Lies..
  Ja, als je googelt op ‘tetramorf in Brugge’ kom je er twee keer vier gevelstenen op gebouwen in Brugge tegen. Ik weet niet wélke gebouwen dat precies zijn.. mooie oude gebouwen met rode raamkozijnen is het enige dat ik zie. Maar een Bruggekenner als jij Lies zal ze ongetwijfeld weten te vinden!

  Like

 2. MizzD heeft serieus getetramoft 🙂
  Misschien heb ik er ook, maar niet echt veel tijd om in mijn archieven te gaan bladeren momenteel. Ik probeer het alvast niet te vergeten om eens een blik te werpen.

  Like

 3. Hahaha ‘mizzD trippelt’ was wel een leuke titel geweest hoor.. maar waarom er twéé keer 63 voor staat snap ik dan weer niet! 😛
  Vind het leuk hoor.. ’t is net een puzzeltocht als ik m’n oude vakantiefotomapjes open.. ‘zit er toevallig nog eentje bij of niet?’ :-)))
  Groetjesss!

  Like

Reacties zijn gesloten.