106. OBSESSIE ROOD

blauwe hagen

DE GEOBSEDEERDE VERBETERAAR

MAAKT HET NIET ALTIJD BETER

HIJ VERBETERT ALLEEN MAAR

 

Begrijp ons niet verkeerd a.u.b. Deze is zeker niet gericht aan personen die hier reageren.

Ik heb hem opgevist in mijn oude blog ‘Blauwe Hagen’.

De inspiratiebron was toen een of andere pastoor, die met een rode bic is geboren.

©Klikfoto: Gidsjoris 130826-094644

Advertenties

13 gedachten over “106. OBSESSIE ROOD

 1. #Dirk: Dat klopt Dirk, ik heb het juist nog ondervonden. Het is wel soms spijtig dat geloofwaardige mensen je soms foutief ‘verbeteren’…

  Like

 2. Maar dat was het juist in mijn geval.. grappig.. een verschrijving waardoor het woord grappig werd. Maar ik mocht er dus niet om lachen.. tja.. da’s lastig voor mij hehe. Als ik zelf zo’n schrijffoutje maak, mag iedereen hard lachen en dan lach ik gezellig mee.
  Het is ook geen Nationaal Dictee, een blog.. dt-foutjes laat ik lekker voor wat ze zijn, daar mail ik ook niet voor. Als het allemaal maar te begrijpen is.. daar gaat het om.

  Like

 3. #MizzD: Toch twijfel ik soms en het kan overkomen als kritiek. Je brengt me op een idee: bij dt-fouten zal ik eventueel een e-mail schrijven, dan kan niet iedereen dat lezen. Als rubriekjes vol fouten staan, dan doe ik geen moeite. Zijn het tikfoutjes, dan reageer ik niet, tenzij het grappig is.

  Like

 4. Hij maakt het wérk misschien wel beter, maar de sfeer meestal niet.. en ik kan het weten.. heb het deksel al eens op m’n neus gekregen op een blog omdat ik een foutje opmerkte. Kostte me iets waarvan ík dacht dat het een vriendschap was.. maar blijkbaar was het dat tóch niet.. ík zou namelijk om zó’n kleinigheid niet zoveel drukte maken.. en al zéker niet als het een vriend(in) betrof. Dan ga ik er namelijk altijd vanuit dat het goed bedoeld is.
  Ik kan het sindsdien toch nog steeds niet laten hoor.. als ik ergens een foutje zie, wijs ik de mensen er toch nog steeds op.. gelukkig zijn er góéie (blog-)vrienden die daar dan ook helemáál geen punt van maken.. 🙂
  Groetjesss!

  Like

Reacties zijn gesloten.