128. DE VLIEGENDE MOTOR

Dag 3: Twee prachtige blauwgroene Alpenmeren, maar eerst nog een korte tussenstop.

170822-112334-DSCN4508.JPG

Langs daar voor een zicht op de Zugspitz in de mist” zegt Stan met de tovercamera (dat is zijn artiestennaam).

DSC_0630.JPG

DSC_0631.JPG

DSC_0632.JPG

DSC_0633Moto.jpg

Zie, zie, Harry Potter met zijn onzichtbaarheidsmantel op de vliegende Harley Davidson van Sirius Zwarts. Pas op, hij gaat landen. Door rijdt gewoon verder richting Heiterwangersee en daar stappen we verder naar het restaurant ‘Fisher am See’.

DSC_0634.JPG

DSC_0635.JPG

Da’s durven, en die moet nog mee op de boot!

DSC_0636.JPG

DSC_0637.JPG

DSC_0638.JPG

DSC_0639.JPG

DSC_0640.JPG

Zo we zijn er, en nu te voet verder terug voor een unieke wandeling. Meer daarover op ons seniorennet (menu rechts boven) en mis daar vooral niet het optreden van STAN EN DE ZANGFEEËN.

 

DSC_0641.JPG

DSC_0642.JPG

DSC_0643.JPG

DSC_0644.JPG

DSC_0645.JPG

DSC_0646.JPG

Nu nog ons dagelijks 5-gangenmenu in het heerlijke Hotel Montana, dan nog een schnaps of twee, en vroeg dodo doen, want morgen vertrekken we weer vroeg, naar het imposante Stubaital.

Klikfotoreeks Gidsjoris:DSCM0630 — 0646 en 170822-112334-DSCN4503 — DSCM4509

 

 

Advertenties

31 gedachten over “128. DE VLIEGENDE MOTOR

 1. Wees steeds een zonnestraaltje,
  Voor elk die je ontmoet
  Dan geef je anderen vreugde
  En het gaat je zelf ook goed
  Groetjes Nikki

  Like

 2. Goeie morgen dit was zeer lang geleden dat ik hier nog was geweest
  Maar wat heb ik kunnen genieten van al je mooie foto’s
  Groetjes Nikki

  Like

 3. Ik hoop voor je dat het bezoek aan de tandarts mee is gevallen. En ja ik kijk zo af en toe hier nog wel eens, maar je hebt duidelijk geen inspiratie voor nieuwe logjes. Nou dan neem je toch even een blogvakantie van een half jaartje 🙂
  Tegen de tijd dat je weer doorgaat, zet je gewoon een berichtje bij je volgers neer, dan kunnen ze ook weer komen kijken.
  Fijne dag en komende tijd veel plezier bij alles wat je doet.

  Like

 4. RUIM 2 MAANDEN NIET MEER GEBLOGD HIER, en weer lukt het me niet om nog rubriekjes toe te voegen. Ik begin te twijfelen aan mijn login en paswoord. Raakt het weeral geblokkeerd, zoals met gidsjoris.skynetblogs.be? Kan Skynet/Proximus weer niet helpen?
  We gaan het proberen want ik heb nog geen melding dat mijn blog geblokkeerd is.
  Ik moet eerlijk zijn dat ik deze morgend dringend naar de tandarts moest en de proximus-telefonisten heb afgewimpeld omdat ik hun talloze telefoons naar de gsm van mijn echtgenote en naar mezelf zo beu ben als koude frieten. Tot zolang blijf ik bij Telenet en hoef ik mij daarvoor niet te verantwoorden.

  Like

 5. Aan dat meer heb ik in 2015 ook gestaan, maar toen was het putje winter (tijdens onze winter wandel vakantie) en het meer was helemaal dichtgevroren, er lag een dikke meter sneeuw. ’t is een pracht land, dat Oostenrijk. In alle seizoenen !

  Like

 6. Zo te zien een leuke reis en iedereen in uitstekend humeur veronderstel ik. Ik zou ook graag eens terug in de bergen willen zijn . Maar dit jaar wordt het Wenen vlak vòòr de Kerstperiode.

  Like

 7. Het is echt genieten in Oostenrijk. Daar zijn wij nooit geweest. Wat is daar mooie omgeving. Bootjes is leuk om te varen. Jullie hebben ook heerlijk gewandeld. Foto’s zijn prachtig geworden. Groetjes,

  Like

 8. #Pieterbie: Klopt Peter, Maar in ‘de steen der wijzen’ zegt Hagrid aan Perkamentus dat hij de motor van Sirius heeft mogen lenen. Toen ik het boek voor de eerste maal las was me dat ook niet opgevallen. Ik kom nog veel details tegen die mij nu pas opvallen. Ik citeer even:
  ‘Hagrid!’ zei Perkamentus opgelucht. ‘Daar ben je eindelijk. hoe kom je aan die motor?’
  ‘Geleend, professor Perkamentus,’ zei de reus, die voorzichtig afstapte. ‘Van die jonge Sirius Zwarts. Ik heb ‘m, meneer.’ (‘m = de kleine Harry Potter). Zalige lectuur hé.

  Like

 9. Oostenrijk is een geweldig land, zeker in hun bergen is het super genieten. Zowel in de zomer als in de herfst of in de winter. ‘k denk dat we volgend jaar terug naar salsburger land gaan voor lekker lange winterwandelingen. Aan je foto’s te zien, genieten jullie er ook van 🙂

  Like

 10. Goede middag Joris, mooie foto’s maar ik ben blij dat ik daar niet ben, even door de bergen heen rijden of een dag er verblijven en daarna wil ik zo snel mogelijk weg. Ik voel me vreselijk opgesloten, zelfs als je naar boven gaat zie je alleen nog meer bergen. En kijk daarom zal ik er nooit vakantie vieren, de zee voor mij en bergen achter me is meer mijn vakantieplek. Maar zo op je foto’s is het er geweldig mooi.

  Like

 11. ot, dank weer voor de aanvraag, ik draai nu DJ Ötzi in de opname.
  Om 12.00 uur weer online.
  nog een hele fijne dag gewenst. Hans

  Like

 12. Ja, het spijt me, maar dat wat je schrijft is dus allemaal abacadabra voor mij hoor.. ik weet niks van Harry Potter.. alleen dat ie nog premier hier in NL is geweest onder de naam Jan Peter Balkenende hahahahaaha!

  Like

 13. #Willy: We hebben dit vorig jaar ook gedaan, met de Alcatel collega’s en Fedos vrienden, en toen was het 5 jaar geleden. Het ziet er naar uit dat we volgend jaar weer meegaan.

  Like

 14. #MizzD: Inderdaad, toen ik die motor op een dunne staaf zag staan, moest ik weer plots aan het Potterverhaal denken, toen Hagrid, met de motor van Sirius Zwarts, en met de Potterbaby in zijn armen, in de Ligusterlaan landde. (Begin van het eerste boek: ‘de steen der wijzen’..

  Like

 15. Of ‘hoe je van een redelijk mislukte foto (door een spiegelend raam) van een motor toch nog iets spannends kunt maken’ hé? 😀
  Maar de rest van de plaatjes ziet er super uit.. mooie blauwe meren inderdaad. Lángggg geleden dat wij nog eens in Oostenrijk waren, het land van mijn voorvaderen, mooi om het weer eens te zien.
  Groetjesss!

  Like

Reacties zijn gesloten.