1502. LETTERTJESDANS

2003241248-DSC_0328Spirit, onze feniks kwam gisteren voorbijgevlogen en toverde een liefdeskruisje en een half alfabet op ons terras.

Georges mocht het boeltje in de goede volgorde leggen en stuurt de boodschap door naar vrtnws.be.

2003241252-DSC_0331Krijgen we nu een ufo op ons dak?

Foto’s: 2003241248-DSC_0328      –       2003241252-DSC_0331

23 gedachten over “1502. LETTERTJESDANS

 1. Wij houden het in de mot !  Wie weet ligt daar wel iemand in monokini 😊…Alles kits met jullie ? Bij zo’n goe weer valt er op zo’n comfortabel terras wel leuk te stoeien denk ik 😍Groetjes van ons beidjes, m en lVerzonden vanaf Samsung-tablet.

  Like

  1. Weer een toffe reactie van een supertof koppel… Met ons gaat het prima en aan de lachertjes te zien is met jullie ook alles OK. We zijn er op uit om jullie terug te ontmoeten, zodra we terug in Knokke geraken. j&l

   Like

 2. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de tekst niet helemáál snap.. dat ‘uw zorg’ is wellicht Vlaams? Of is UW een afkorting van iets? Ik snap dat de mensen die nu zo hard werken in de zorg, met alle risico’s van dien, bedankt worden, maar de zin vind ik dus vreemd. 🙂

  Like

  1. Uw zorg = de zorg die de zorgverleners ons geven in deze moeilijke Coronatijd;
   Ik had maar 26 letters die ik kon gebruiken;
   tv-één komt over de verschillende gemeentes met een drone, om dank-berichtjes van de mensen te filmen;
   Iedere avond wordt er in onze buurt om stipt 20:00 uur uitbundig geapplaudisseerd om alle zorgverleners (verplegers, dokters, vuilnisophalers, enz…) te bedanken in deze moeilijke tijd.

   Like

   1. Aha okee.. dan begreep ik het eigenlijk toch wél. En.. is het al in beeld geweest? Onze regionale krant heeft het idee gepikt en is van de week over Rotterdam komen vliegen met zo’n drone.. leverde een mooi filmpje op op hun site.. tot zelfs het zorgpersoneel van één van de ziekenhuizen hier zélf had op het dak een hart gevormd..!

    Like

    1. Het is een paar dagen geleden uiteen gewaaid en ik heb de letters terug opgeborgen. We staan nu iedere avond om 8 uur op ons terras aan de straatkant, en applaudisseren, fluiten en toeteren er op los met de buren er roepen ‘DANK U WEL!!!’.
     We doen het al de ganse week en het schept een bijzondere band.

     Like

  1. Bedankt Hans, misschien moest ik wat meer plaatjes aanvragen, zoals ‘Spirit in the shy’.. Misschien maak ik nog een rubriekje ‘the beat goes on’, je weet wel, dat liedje van Sonny & Cher

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.